Home

Welkom bij Pico-Bella. Een vrolijke woonwinkel in Culemborg waar je heerlijk kan struinen en elke week nieuwe dingen kan tegenkomen. De meubels komen overal vandaan. Het restylen doen we zelf waardoor er bij elk meubel wel een verhaal te vertellen is. Kom je er niet uit? Vraag dan om kleur- en stylingadvies. Voor zowel dat ene meubel als voor je complete inrichting in huis of kantoor. We kunnen meedenken in maten, stijl en kleuren. In overleg restylen we ook meubels uit priv├ębezit. Pico-Bella is ook graag maatschappelijk verantwoord bezig en biedt daarom diverse werkervaring- en dagbestedingsplekken voor mensen die graag weer aan de slag willen.

Pico-Bella wil niet zomaar een winkel zijn. Oprichtster Tessa Vink wilde vanaf het begin met de winkel een plek bieden waar mensen werkervaring op kunnen doen of een dagbesteding hebben. In je eigen tempo, met persoonlijke begeleiding en aandacht kan je in de winkel, wat tevens het werkatelier is, aan de slag met diverse werkzaamheden. Heb je interesse of vragen, neem dan contact met ons op.

Daarnaast biedt Tessa bij gelegenheid life-style coaching. Hiermee biedt Pico-bella een compleet pakket van verandering. In meubels/ de omgeving, maar ook in jezelf. Terugkomen bij je werkelijke zijn zien wij als de basis van een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven. Heb je interesse of vragen over life-style coaching neem dan contact op met Tessa zelf.
Kijk rustig even rond op de website of kom gezellig langs in de winkel.